Schilder op Texel nodig?

Of je nu je muren wilt laten stucen of de buitenkant van je woning wilt laten schilderen, je wilt dat het goed gedaan wordt. Logisch, want jouw huis of pand is een kostbaar bezit. Voor zeer strak en kwalitatief schilder-, spuit- en stucwerk op Texel kan je Flora Coatings benaderen. Als schildersbedrijf gevestigd in Den Helder, zijn wij graag op Texel aan het werk om te zorgen dat jouw woning of pand er spik en span uitziet. Flora Coatings doet zowel voor bedrijven als particulieren werkzaamheden. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Schilderwerk: binnen en buiten
  • Spuitwerk: spuiten van latex plafonds en wanden
  • Stucwerk: binnenwanden glad stucen
  • Spuiten van hout: ook binnendeuren en -kozijnen zijn te spuiten met verf

Waarom kiezen voor Flora Coatings?

  • Wij kunnen alle diensten op het gebied van afwerking zelf uitvoeren. Je hebt alleen ons nodig voor divers vakwerk;
  • Wij hebben een breed netwerk van vakmensen, bouwbedrijven en aannemers, waardoor we je goed kunnen helpen wanneer je bedrijven zoekt voor andere werkzaamheden. Veel klanten vinden dit erg prettig en makkelijk;
  • Kwaliteit staat altijd voorop. Voor een echt kwalitatieve uitstraling betaal je net wat meer, maar dit betaalt zich dubbel en dwars terug in het strakke eindresultaat;
  • Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring;
  • Wij zijn gespecialiseerd in spuitwerk, dat veel strakker is dan schilderwerk, alleen weten veel mensen dat nog niet. Daarnaast is spuitwerk een stuk sneller, waardoor de werkzaamheden sneller klaar zijn;
  • Wij hanteren een persoonlijke aanpak met klanten, wat uniek is in deze branche.

Onze werkwijze

Als je jouw werkzaamheden door schildersbedrijf Flora Coatings op Texel wilt laten uitvoeren en je opdracht in goede orde door ons is ontvangen, wordt je in de planning voor het schilderwerk (of andere werkzaamheden) gezet. Omdat wij afhankelijk zijn van weersinvloeden kan de uitvoering iets van de planning afwijken, maar meestal is dit niet het geval en kun je ervan uitgaan dat wij op de afgesproken datum komen om de werkzaamheden te starten. Zo niet, dan laten we dit ruimschoots van tevoren weten. De dag van de start bestaat meestal uit: het opbouwen van de steiger, spullen neerzetten en schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Wanneer is een lik verf nodig?

Het laten schilderen van een woning of pand is erg belangrijk en moet regelmatig plaatsvinden om extra kosten te voorkomen (zoals houtrot).Dankzij kwalitatief schilderwerk bespaar je uiteraard kosten, omdat het schilderwerk langer meegaat. Denk hier dus goed over na wanneer u een schilder op Texel zoekt. Woningen op Texel worden veel meer beïnvloed door diverse weersinvloeden. Denk er daarom aan, om eens in de zoveel tijd het buiten schilderwerk te contoleren en eens in de vijf tot zeven jaar om het binnen schilderwerk bij te werken.

Offerte aanvragen

Als je vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, dan kan je zeer gemakkelijk contact met ons opnemen viaemail of telefoon. Wij nemen dan meestal nog dezelfde dag contact met jou op om een afspraak te maken, zodat wij tot in de puntjes de te schilderen werkzaamheden kunnen bespreken om een zeer passende offerte te maken. Als je akkoord gaat met de offerte nemen wij nogmaals contact met je op om de werkzaamheden nog een keer te bespreken om misverstanden te voorkomen.

Wil je dat wij jou bellen? Dien dan een terugbel verzoek in. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen om je vraag te stellen, we helpen je graag als schildersbedrijf op Texel!