Schildersbedrijf Amsterdam

Als u opzoek bent naar een schildersbedrijf in Amsterdam die hoge kwaliteit levert en goede nazorg en garantie biedt in uw regio, is het de moeite waard om eens contact met onze schilders in Amsterdam te nemen voor een vrijblijvende offerte.
Flora Coatings is een schildersbedrijf uit Den Helder met Amsterdamse schilders die minstens 10 jaar werkervaring hebben en opereren in regio Noord-Holland.Wij voeren vrijwel alle werkzaamheden uit als het gaat om een perfecte afwerking zoals houtrotreparatie, deel vervanging, latex spuiten/rollen, binnen- en buitenschilderwerk, behangen en glaszetten.
Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies voor het geval u niet zeker bent over wat er precies moet gebeuren.

Over Flora Coatings

Flora Coatings is een schildersbedrijf nabij Amsterdam met echte Amsterdamse schilders die minstens 10 jaar werkervaring hebben en opereren in Noord-Holland. Voor al je schilderwerken in Amsterdam en de wijde omgeving kun je bij Flora Coatings terecht. Wij zijn in 2008 begonnen vanuit de verfwinkel Mega Paintdiscount en momenteel is het bedrijf een op zichzelf staand schildersbedrijf met groot klantenbestand en steeds terugkerende klanten.

Alles in huis

Flora Coatings werkt nauw samen met andere bouwbedrijven en aannemers, op deze manier hoef jij niet opzoek naar allerlei bedrijven voor andere werkzaamheden, maar kan Flora Coatings je verder helpen met andere werkzaamheden. De keuze is uiteraard volledig aan jou, veel klanten ervaren dit echter als zeer prettig, omdat het een hoop geregel en Moeite scheelt om de juiste vakmensen te vinden

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop in het werk. Een echt kwalitatieve uitstraling is niet goedkoop, maar dat zie je dan ook aan de perfecte afwerking. Wij hebben alles in huis om alle diensten op het gebied van afwerking zelf uit te kunnen voeren. Flora Coatings kan eerst bij jou komen stucen en daarna het schilderwerk verzorgen, er hoeft niet meer iemand anders aan te pas te komen. Dit is een voordeel voor jou als klant. Geen verdere onbekenden in jouw woning, alleen de alle leukste Amsterdamse schilders van Flore Coatings.

Contact opnemen

De persoonlijke aanpak van onze schilders in Amsterdam is uniek en wordt zeer gewaardeerd door bestaande klanten.Je kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen van ons schildersbedrijf in Amsterdam door het contactformulier in te vullen of door een terugbel verzoek in te dienen. Je kunt ook snel je vraag stellen, wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. Direct zelf bellen of mailen is ook mogelijk!