Schildersbedrijf in Den Helder gezocht?

Ben jij op zoek naar een schildersbedrijf in Den Helder voor schilderwerk, spuitwerk of stucwerk? En wil je dat dit ontzettend nauwkeurig gedaan wordt en dat jij bij het gehele proces betrokken bent? Dan ben je bij Flora Coatings aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen Flora Coatings benaderen voor goed schilderwerk en meer. Wanneer je Flora Coatings inschakelt voor jouw klus, dan mag je rekenen op vakmensen waarop je kunt bouwen en vertrouwen. Neem direct contact met ons op bij interesse in goed vakwerk aan jouw woning of pand door schilders uit Den Helder, wij helpen jou graag!

Over Flora Coatings

Flora Coatings is een schildersbedrijf uit Den Helder met schilders die minstens 10 jaar werkervaring hebben en opereren inNoord-Holland, in plaatsen zoals Den Helder, Julianadorp, Breezand, Anna Paulowna en Schagen. Voor al je schilderwerken in Den Helder en de wijde omgeving kun je bij Flora Coatings terecht. Wij zijn in 2008 begonnen vanuit de verfwinkel Mega Paintdiscount en momenteel is het bedrijf een op zichzelf staand schildersbedrijf met groot klantenbestand met steeds terugkerende en tevreden klanten.

Voor de volgende diensten kun je Flora Coatings inzetten:

  • Schilderwerk – Binnen en buiten;
  • Spuitwerk – Spuiten van latex plafonds en wanden;
  • Stucwerk – Binnenwanden glad stucen;
  • Spuiten van hout – Ook binnendeuren en -kozijnen zijn te spuiten met verf.

Alles in huis

Flora Coatings werkt nauw samen met andere bouwbedrijven en aannemers, op deze manier hoef jij niet opzoek naar allerlei bedrijven voor andere werkzaamheden, maar kan Flora Coatings je verder helpen met andere werkzaamheden. De keuze is uiteraard volledig aan jou, veel klanten ervaren dit echter als zeer prettig, omdat het een hoop geregel en zoeken scheelt naar de juiste vakmensen.

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop in het werk. Een echt kwalitatieve uitstraling is niet goedkoop, maar dat zie je dan ook aan de perfecte afwerking. Wij hebben alles in huis om alle diensten op het gebied van afwerking zelf uit te kunnen voeren. Flora Coatings kan eerst bij jou komen stucen en daarna het schilderwerk verzorgen, er hoeft niet meer iemand anders aan te pas te komen. Dit is een voordeel voor jou als klant.

Flora Coatings is als schildersbedrijf in Den Helder gespecialiseerd in spuitwerk. Wat veel mensen niet weten is dat spuitwerk erg goed en ontzettend strak is, waardoor het een beter eindresultaat oplevert in vergelijking met schilderwerk. Spuitwerk is tevens een stuk sneller, wat betekent dat alles sneller klaar is.

Ja, ik heb in Den Helder schilderwerken voor Flora Coatings

Heb jij een schildersbedrijf in Den Helder nodig voor echt goed en kwalitatief schilder-, stuc- en/of spuitwerk? Wij komen de klus voor jou klaren en zullen ervoor zorgen dat jij 100% tevreden bent over het eindresultaat. Dit doen we natuurlijk met goed vakmanschap, maar ook met onze persoonlijke aanpak. Je mag altijd met ons meedenken, meekijken en zowel vooraf als tussentijds je wensen aangeven. Onze persoonlijke aanpak is uniek en wordt zeer gewaardeerd door bestaande klanten.

Je kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen of door een terugbel verzoek in te dienen. Je kunt ook snel je vraag stellen, wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. Direct zelf bellen of mailen is ook mogelijk!