Schildersbedrijf in Egmond aan zee

Als u op zoek bent naar een schilder in Egmond aan Zee die hoge kwaliteit levert en goede nazorg en garantie biedt in uw regio, is het de moeite waard om eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.
Flora schilderwerken is een schildersbedrijf in Egmond aan Zee met schilders die minstens 10 jaar werkervaring hebben en opereren in regio Noord-Holland.Wij voeren vrijwel alle werkzaamheden uit als het gaat om een perfecte afwerking zoals houtrotreparatie, deel vervanging, latex spuiten/rollen,binnen- en buitenschilderwerk, behangen en glaszetten.
Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies voor het geval u niet zeker bent over wat er precies moet gebeuren.

Onze werkwijze

Als je jouw werkzaamheden door ons schildersbedrijf in Egmond aan zee wilt laten uitvoeren en je opdracht in goede orde door ons is ontvangen, word je in de planning voor het schilderwerk (of ander werk) gezet. Omdat onze schilder in Egmond aan Zee afhankelijk is van weersinvloeden kan de planning iets afwijken, maar meestal is dit niet het geval en kun je ervan uitgaan dat wij op de afgesproken datum komen om de werkzaamheden te starten.

Offerte aanvragen

Als je vrijblijvend een offerte van onze schilder in Egmond aan Zee wilt ontvangen, dan kan je zeer gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij nemen dan meestal nog dezelfde dag contact met jou op om een afspraak te maken, zodat wij tot in de puntjes de te schilderen werkzaamheden kunnen bespreken om een zeer passende offerte te maken. Als je akkoord gaat met de offerte nemen wij nogmaals contact met je op om de werkzaamheden nog een keer te bespreken om misverstanden te voorkomen.

Wil je dat wij jou bellen? Dien dan een terugbel verzoek in. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen om je vraag te stellen, we helpen je graag als schildersbedrijf in Egmond aan Zee!