Schildersbedrijf in Hoorn

Als je opzoek bent naar een schildersbedrijf in Hoorn die altijd de beste kwaliteit levert en goede nazorg en garantie biedt in jouw regio, is het wellicht de moeite waard om eens contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.
Flora Coatings is een schildersbedrijf nabij Hoorn met schilders die minstens 10 jaar werkervaring hebben en opereren in regio Noord-Holland.Wij voeren vrijwel alle werkzaamheden uit als het gaat om een perfecte afwerking zoals houtrotreparatie, deel vervanging, latex spuiten/rollen,binnen- en buitenschilderwerk, behangen en glaszetten.
Ook kan je bij ons terecht voor persoonlijk advies voor het geval je er niet zeker bent over wat er precies moet gebeuren.

Over Flora Coatings

Flora Coatings is een schildersbedrijf met schilders die minstens 10 jaar werkervaring hebben en opereren in Noord-Holland. Voor al je schilderwerken in Hoorn en de wijde omgeving kun je bij Flora Coatings terecht. Wij zijn in 2008 begonnen vanuit de verfwinkel Mega Paintdiscount en momenteel is het bedrijf een op zichzelf staand schildersbedrijf met groot klantenbestand en steeds terugkerende klanten.

Alles in huis

Flora Coatings werkt nauw samen met andere bouwbedrijven en aannemers, op deze manier hoef jij niet opzoek naar allerlei bedrijven voor andere werkzaamheden, maar kan Flora Coatings je verder helpen met andere werkzaamheden. De keuze is uiteraard volledig aan jou, veel klanten ervaren dit echter als zeer prettig, omdat het een hoop geregel en moeite scheelt om de juiste vakmensen te vinden.

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop in het werk. Een echt kwalitatieve uitstraling is niet goedkoop, maar dat zie je dan ook aan de perfecte afwerking. Wij hebben alles in huis om alle diensten op het gebied van afwerking zelf uit te kunnen voeren. Flora Coatings kan eerst bij jou komen stucen en daarna het schilderwerk verzorgen, er hoeft niet meer iemand anders aan te pas te komen. Dit is een voordeel voor jou als klant.

Contact opnemen

Onze persoonlijke aanpak is uniek en wordt zeer gewaardeerd door bestaande klanten.
Je kunt contact met ons opnemen en een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen of door een terugbel verzoek in te dienen. Je kunt ook snel je vraag stellen, wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. Direct zelf bellen of mailen is ook mogelijk!