Schildersbedrijf in Noord-Holland gezocht?

Ben jij op zoek naar een schildersbedrijf in Noord-Holland voor schilderwerk, spuitwerk of stucwerk? En wil je dat dit ontzettend nauwkeurig gedaan wordt en dat jij in het gehele proces betrokken bent? Dan ben je bij Flora Coatings aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen Flora Coatings benaderen voor goed schilderwerk en meer. Wanneer je Flora Coatings inschakelt voor jouw klus, dan mag je rekenen op vakmensen waarop je kunt bouwen en die je kan vertrouwen. Neem direct contact met ons op bij interesse in goed vakwerk aan jouw woning of pand door schilders uit Noord-Holland, wij helpen jou graag!

Over Flora Coatings

Flora Coatings is een schildersbedrijf met schilders die minstens 10 jaar werkervaring hebben en opereren in Noord-Holland. Voor al je schilderwerken in Noord-Holland kun je bij Flora Coatings terecht. Wij zijn in 2008 begonnen vanuit de verfwinkel Mega Paintdiscount en momenteel is het bedrijf een op zichzelf staand schildersbedrijf met groot klantenbestand en steeds terugkerende klanten.

Alles in huis

Flora Coatings werkt nauw samen met andere bouwbedrijven en aannemers, op deze manier hoef jij niet zelf opzoek naar allerlei bedrijven voor andere werkzaamheden, maar kan Flora Coatings je verder helpen met andere werkzaamheden. De keuze is uiteraard volledig aan jou, veel klanten ervaren dit echter als zeer prettig, omdat het een hoop geregel en moeite scheelt naar de juiste vakmensen!

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop in het werk. Een echt kwalitatieve uitstraling is niet gemakkelijk, maar onze vakmannen zorgen voor een perfecte afwerking. Wij hebben alles in huis om alle diensten op het gebied van afwerking zelf uit te kunnen voeren. Flora Coatings kan eerst bij jou komen stucen en daarna het schilderwerk verzorgen. Er hoeft die niet iemand anders aan te pas te komen. Dit is een voordeel voor jou als klant.

Flora Coatings is als schildersbedrijf in Noord-Holland gespecialiseerd in spuitwerk. Wat veel mensen niet weten is dat spuitwerk erg goed en ontzettend strak is, waardoor het een beter eindresultaat oplevert in vergelijking met schilderwerk. Spuitwerk is tevens een stuk sneller, wat betekent dat alles sneller klaar is.

Onze werkwijze

Als je jouw werkzaamheden door schildersbedrijf Flora Coatings in Noord-Holland wilt laten uitvoeren en je opdracht in goede orde door ons is ontvangen, word je in de planning voor het schilderwerk (of ander werk) gezet. Omdat wij afhankelijk zijn van weersinvloeden kan de planning iets afwijken, maar meestal is dit niet het geval en kun je ervan uitgaan dat wij op de afgesproken datum komen om de werkzaamheden te starten.

Contact opnemen

Onze persoonlijke aanpak is uniek en wordt zeer gewaardeerd door bestaande klanten.
Je kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen of door een terugbel verzoek in te dienen. Je kunt ook snel je vraag stellen, wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord. Direct zelf bellen of mailen is ook mogelijk!