Buiten Schilderwerk

Buiten Schilderwerk

Het schilderen van houtwerk buitenom is niet alleen belangrijk voor de luxe uitstraling van jouw woning, maar het is ook erg belangrijk voor het onderhoud van het hout, als er achterstallig onderhoud is aan kozijnen en deuren, dan is de kans op houtrot aanwezig en dan zijn de kosten voor het vervangen van een compleet nieuw kozijn vele male hoger dan het plegen van een gezond onderhoud.

Er word door ons goed gecontroleerd op houtverbindingen, kit tussen glas en glaslatten worden indien nodig vernieuwd, verroeste spijkers en schroeven worden verwijderd en vervangen door RVS waardoor het buitenschilderwerk weer een lange tijd mee kan, bij Flora Coatings krijg je standaard 3 jaar garantie op schilderwerk buiten, mochten er complicatie’s zijn binnen 3 jaar, dan komen wij dit kosteloos voor jou opknappen.

Ben je geintereseerd in hoe wij het buitenschilderwerk voor jou kunnen uitvoeren? vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken voor een bezichtiging.