Sauswerk

Sauswerk

 

Sauzen van wanden en plafonds moet zorgvuldig worden gedaan, zo moeten de gaten en kieren worden gedicht met het juiste vulmateriaal en de lijnen tussen verschillende kleuren moeten strak en dekkend zijn.

Het uitbesteden van wanden schilderen is een goede keuze, vaak zien we bij doe-het-zelf klussen dat het resultaat niet naar tevredenheid wordt uitgevoerd en dat de klus alsnog wordt uitbesteedt, waardoor er meer kosten worden gemaakt dan nodig was geweest. Ons streven voor het resultaat van sauswerk is een strakke ondergrond creeeren door de ondergrond eventueel te schuren en gaten op te vullen, naden worden dichtgekit en de ondergrond wordt in de meeste gevallen twee keer geschilderd met latex of muurverf die goed schoon te maken is.

Schilderen van wanden met meerdere kleuren muurverf. Om de strakke lijnen tussen twee of meer kleurige wanden te verkrijgen is een vaste hand en de juiste materialen een pre, Bij Flora Coatings ben je aan het juiste adres als het gaat om strakke belijning.

Wil jij ook weten hoe wij van jouw huis een mooie strakke woning kunnen maken met de juiste kleuren? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel voor het maken van een afspraak.