Schildersbedrijf in Heerhugowaard

Is jouw woning toe aan een opfrisbeurt en zoek je een schilder in Heerhugowaard?Voor zeer strak en kwalitatief schilder-, spuit- en stucwerk is Flora Coatings jouw schildersbedrijf in Heerhugowaard. Als schildersbedrijf zijn wij graag aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw woning of pand er spik en span uitziet. Flora Coatings doet zowel voor bedrijven als particulieren werkzaamheden. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Schilderwerk: binnen en buiten
  • Spuitwerk: spuiten van latex plafonds en wanden
  • Stucwerk: binnenwanden glad stucen
  • Spuiten van hout: ook binnendeuren en -kozijnen zijn te spuiten met verf

Onze werkwijze

Als je jouw werkzaamheden door ons schildersbedrijf in Heerhugowaard wilt laten uitvoeren en je opdracht in goede orde door ons is ontvangen, word je in de planning voor het schilderwerk (of andere werk) gezet. Omdat wij afhankelijk zijn van weersinvloeden kan de planning van de schilder in Heerhugowaard iets afwijken, maar meestal is dit niet het geval en kun je ervan uitgaan dat wij op de afgesproken datum komen om de werkzaamheden te starten.

Wanneer is een lik verf nodig?

Het laten schilderen van een woning of pand is erg belangrijk en moet regelmatig plaatsvinden om extra kosten te voorkomen (zoals houtrot).Dankzij kwalitatief schilderwerk bespaar je uiteraard kosten, omdat het schilderwerk langer meegaat.

Offerte aanvragen

Als je vrijblijvend een offerte wilt ontvangen van de beste schilder van Heerhugowaard, dan kan je zeer gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Wij nemen dan meestal nog dezelfde dag contact met jou op om een afspraak te maken, zodat wij tot in de puntjes de te schilderen werkzaamheden kunnen bespreken om een zeer passende offerte te maken. Als je akkoord gaat met de offerte nemen wij nogmaals contact met je op om de werkzaamheden nog een keer te bespreken om misverstanden te voorkomen.

Wil je dat wij jou bellen? Dien dan een terugbel verzoek in. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen om je vraag te stellen, we helpen je graag als schildersbedrijf in Heerhugowaard!